top of page

Actueel:

Leerwerktraject Baliemedewerker gestart 

​Bij KrachtVaardig Pieter Pauw in Wageningen is deze week het leer werktraject baliemedewerker gestart. Eind juni 2019 is het examen voor een erkende branche certificaat. We hebben er veel vertrouwen in!

 

WelkomCosseco is een adviesbureau die zich richt op onderwijs, werk en zorg. Cosseco is gespecialiseerd in het begeleiden van educatie ontwikkelingen van organisaties, teams en individuen en in het verbinden van het bedrijfsleven, onderwijs en zorg.

AdviesOut of the box denken, het delen van kennis en aansluiten en samenwerken met andere professionals om tot een optimaal resultaat te komen. We geloven in het potientieel van samen, door te durven doen, nieuwsgierig voorop lopen richting de toekomst. Werken vanuit passie, oplossingen voor klanten die passen bij de organisatie.

KrachtVaardig

Door intensief samen te werken met overheid, ondernemingen en onderwijs ontstaan er mooie projecten voor (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Cosseco initieert en coordineert deze projecten. Zoals KrachtVaardig Overdal en de Molenbeek in Oosterbeek. 

In the middle of difficulty lies

opportunity

- Albert Einstein-​

bottom of page